Om Oss - Wilma Fastighetsmäkleri
Wilma Fastighetsmäkleri

WILMA FASTIGHETSMÄKLERI

Wilma fastighetsmäkleri förmedlar nyproducerade bostäder. Ofta säljs de på ritning och du som köpare får vara med och följa processen fram tills den dagen du kliver in i ditt hem, där ingen tidigare bott.

Det kan handla om ett helt nytt hus som byggs, och du blir en av de första som flyttar in. Eller så kan det vara en nybyggd vindsvåning i ett gammalt sekelskiftes hus, som skräddarsys efter dina önskemål.

Next Section

Vi är länken mellan dig och den som bygger bostaden. Att förmedla bostäder som säljs på ritning ställer höga krav på oss som mäklare. En av våra viktigaste uppgifter är att försöka få köparens förväntningar på sitt nya hem att stämma med det slutliga resultatet. Vi har med 10 års erfarenhet av att sälja bostäder på ritning lärt oss vad som är viktigt att fokusera på.

Next Section

Alla våra uppdragsgivare har lång erfarenhet av att utveckla bostäder. Det är trygga samarbetspartners som är vana att ha med sina köpare under utvecklingsprocessen av nya bostäder. I större projekt, där huset byggs från grunden, är det förstås svårare att låta varje enskild köpare vara med och påverka. Vid inredning av en råvind till bostad eller påbyggnad- och förtätningsprojekt kan du ofta vara med och påverka både utformning och standard.

Next Section

Wilma fastighetsmäkleri ägs och drivs av Helena Blomqvist som har lång erfarenhet från mäklaryrket. Hon har arbetat 19 år i Stockholms innerstad och de senaste 13 åren med fokus på att sälja på ritning. Wilma fastighetsmäkleri är med andra ord en ny firma som bygger på lång erfarenhet. Vi säljer nytt och vi tänker nytt och framförallt, vi tycker det är väldigt roligt!