arrow-down

Centrala Nacka

BESKRIVNING

Lyxig och yteffektiv lägenhet med terrass i två vädersträck. Ljus fin sällskapsdel med genomgående planlösning och terrass åt två håll. Tre sovrum och två badrum. Det finns ett litet förråd om ca 2 kvm i lägenheten och ett extra förråd om ca 3 kvm i källaren. I källaren finns även garage om ca 90 platser. Beräknad inflyttning Q 1 2022.

FAKTA

Antal rum:

4

Boarea:

87 KVM

Pris:

7 225 000 sek

Avgift:

4 675 sek/mån

Adress:

Vikdalsvägen 1

Upplåtelseform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Våning:

4

Andelstal:

0.9258%

Driftskostnad:

  • Uppskattad driftskostand: Varmvatten 719 kr/mån
  • Kabel-tv 169 kr/mån

INTERIÖR

Entré
Hall med ingång till badrum och plats för avhängning samt ett möjligt städskåp. 

Kök och vardagsrum
Sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen genomgående planlösning. En terrass i öster med morgonsol och en terrass i väster med eftermiddagssol. Ljust vitlaserat ekparkettgolv som går att få i holländskt mönster. 
Kök från HTH med bänkskiva i kalkstensfärgad stenkomposit och underlimmad disko i samma kulör som bänkskivan.  Högskåp med kombiugn och integrerad kyl och frys samt diskmaskin. 

Master bedroom
Sovrum med balkong i västläge mot gården. 

Två mindre sovrum
Ett sovrum med utgång till balkong mot terrassen i öster. 
Ett lite större sovrum med fönster mot gården. 

Två badrum
Ett badrum i anslutning till entrén. Dusch bakom glasvägg, wc och handfat.
Ett större badrum i aslutning till sovrum. Dusch bakom glasvägg och handfat på komod samt wc. Två inbyggda kombimaskiner med lucka och bänkskiva i samma utförande som köket. Det går att få separat tvättmaskin och torktumlare istället för kombimaskiner. 
Båda badrummen får Bricmate, Norrvange 300x300 mm på golv och 600x300 på vägg. Vattenburen golvvärme och spotlights i tak.

FÖRENINGEN

Brf Stadsporten består av 140 bostadsrätter och ca 9 lokaler. Garage finns i källaren med drygt 90 platser och hissen går hela vägen ned. Alla lägenheter har förråd i källaren.

BYGGNAD

Stadsporten är belägen där Nackas villakvarter möter den nya kvartersstaden som nu växer fram i Nacka. Byggnaden täcker ett helt kvarter och består av 7 trapphus som omringar en gemensam och trivsam innergård. Huset ger ett ståtligt intryck och den putsade fasaden kommer vara upplyst. Det finns ett garage med ca 90 platser i källarplan. Inflyttning påbörjas Q 4 2021.

Mer info

arrow-down

INTRESSEANMÄLAN

VISNING

Vänligen kontakta mäklaren för att boka en tid för visning

Intresseanmälan

Tack för din Intresseanmälan!

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

KONTAKT

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

DELA