arrow-down

Centrala Nacka

BESKRIVNING

Generös sällskapsdel med fint ljusinsläpp från tre stora fönster, varav två franska fönster. Sovrum med utgång till balkong i västläge mot gården. Med Nacka Forum tvärs över gatan har du nära till all tänkbar service och goda kommunikationer. Beräknad inflyttning Q 1 2022.

FAKTA

Antal rum:

2

Boarea:

59 KVM

Pris:

3 675 000 sek

Avgift:

3 213 sek/mån

Adress:

Värmdövägen 177

Upplåtelseform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Våning:

1

Andelstal:

0.6364%

Driftskostnad:

  • Uppskattad driftskostand: Varmvatten 494 kr/mån
  • Kabel-tv 169 kr/mån

INTERIÖR

Entré
Entré med plats för klädavhängning, möjlig garderob och ett städskåp.

Kök och vardagsrum
Ljus härlig sällskapsdel med tre stora fönster, varav två franska fönster. Ljust vitlaserat ekparkettgolv som går att få i holländskt mönster. 

Kök från HTH med bänkskiva i kalkstensfärgad stenkomposit och underlimmad diskho i kompositmaterial i samma kulör som bänkskivan. Kyl/frys samt kombinerad ugn och micro i högskåp, samt överskåp ovan arbetsbänken. Integrerad diskmaskin, induktionshäll och inbyggd fläkt i överskåpet. 

Badrum
Badrummet får kakel och klinker från Bricmate, Norrvange. Dusch bakom glasdörr, handfat på komod och wc. Inbyggd kombimaskin med lucka och bänkskiva i samma utförande som köket. 

Sovrum 
Sovrum med utgång till balkong mot gården. Tre möjliga garderober. 

FÖRENINGEN

Brf Stadsporten består av 140 bostadsrätter och ca 9 lokaler. Garage finns i källaren med drygt 100 platser och hissen går hela vägen ned. Alla lägenheter har förråd i källaren.

BYGGNAD

Stadsporten är belägen där Nackas villakvarter möter den nya kvartersstaden som nu växer fram i Nacka. Byggnaden täcker ett helt kvarter och består av 7 trapphus som omringar en gemensam och trivsam innergård. Huset ger ett ståtligt intryck och den putsade fasaden kommer vara upplyst. Det finns ett garage med ca 100 platser i källarplan. Inflyttning påbörjas Q 4 2021.

Mer info

arrow-down

INTRESSEANMÄLAN

VISNING

Vänligen kontakta mäklaren för att boka en tid för visning

Intresseanmälan

Tack för din Intresseanmälan!

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

KONTAKT

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

DELA