arrow-down

Centrala Nacka

BESKRIVNING

Ljus fin lägenhet med balkong i västläge mot det nya kvarteret i Centrala Nacka. Kök och vardagsrum i öppen lösning med tre stora fönster och utgång till balkong. Generöst sovrum med fem möjliga garderober. Det här är den sista 2:an i den första etappen som har beräknad inflyttning Q4 2021.

FAKTA

Antal rum:

2

Boarea:

54 KVM

Pris:

3 375 000 sek

Avgift:

2 910 sek/mån

Adress:

Nya Gatan 9

Upplåtelseform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Våning:

1

Andelstal:

0,5763%

Driftskostnad:

  • Uppskattad driftskostand: Varmvatten 448 kr/mån
  • Kabel-tv 169 kr/mån

INTERIÖR

Entré
Entré med plats för klädavhängning och en möjlig garderob.
Badrum i anslutning till entrén med kakel och klinker från Bricmate, Norrvange. Dusch bakom glasdörrar, handfat på komod, wc och inbyggd kombimaskin. 

Kök och vardagsrum 
Ljus sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen lösning. Ljust vitlaserat ekparkettgolv som går att få i holländskt mönster. 
Kök från HTH med bänkskiva i kalkstensfärgad stenkomposit och överskåp. Induktionshäll, fläkt, integrerade diskmaskin och underlimmad diskho i kompositmaterial i samma kulör som bänkskivan. Kyl/frys och kombinerad ugn och mikrovågsugn i högskåp. Alla maskiner från Siemens. 

Sovrum
Stort sovrum med fem möjliga garderober. 

 

FÖRENINGEN

Brf Stadsporten består av 140 bostadsrätter och ca 9 lokaler. Garage finns i källaren med drygt 90 platser och hissen går hela vägen ned. Alla lägenheter har förråd i källaren. 

BYGGNAD

Stadsporten är belägen där Nackas villakvarter möter den nya kvartersstaden som nu växer fram i Nacka. Byggnaden täcker ett helt kvarter och består av 7 trapphus som omringar en gemensam och trivsam innergård. Huset ger ett ståtligt intryck och den putsade fasaden kommer vara upplyst. Det finns ett garage med ca 100 platser i källarplan. Inflyttning påbörjas Q 4 2021.

Mer info

arrow-down

INTRESSEANMÄLAN

VISNING

Vänligen kontakta mäklaren för mer information om visning.

Intresseanmälan

Tack för din Intresseanmälan!

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

KONTAKT

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

DELA