arrow-down

Centrala Nacka

BESKRIVNING

Mysig liten lägenhet med sovalkov och balkong, i populära Brf Stadsporten i Centrala Nacka. Kök från HTH med vita luckor. Bänkskiva i kalkstensfärgad komposit med underlimmad diskho i samma material. Vitaliserat mattlackad ekparkett och vattenburen golvvärme. Badrum med Bricmate Norrvange på golv och vägg, takdusch och Inga utanpåliggande rördragningar. Juridisk person godkänns som köpare och föreningen har en generös policy gällande andrahandsuthyrning. Garage och förråd finns i källaren. Inflyttning i början av november.

FAKTA

Antal rum:

1

Boarea:

28 KVM

Pris:

2 500 000 sek

Avgift:

1 521 sek/mån

Adress:

Nya gatan 9, 1 tr

Upplåtelseform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Våning:

1

Andelstal:

0.3014%

Driftskostnad:

  • Uppskattad driftskostnad: Varmvatten 234 kr/mån
  • Kabel-tv 165 kr/mån

FÖRENINGEN

Brf Stadsporten består av 139 bostadsrätter och 9 lokaler. Garage finns i källaren med drygt 90 platser och hissen går hela vägen ned. Alla lägenheter har förråd i källaren.

BYGGNAD

Stadsporten är belägen där Nackas villakvarter möter den nya kvartersstaden som nu växer fram i Nacka. Byggnaden täcker ett helt kvarter och består av 7 trapphus som omringar en gemensam och trivsam innergård. Huset ger ett ståtligt intryck och den putsade fasaden kommer vara upplyst. Det finns ett garage med ca 90 platser i källarplan. Inflyttning påbörjas Q 4 2021.

Mer info

arrow-down

INTRESSEANMÄLAN

VISNING

Inga visningar just nu.

Intresseanmälan

Tack för din Intresseanmälan!

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

KONTAKT

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

DELA