arrow-down

Centrala Nacka

BESKRIVNING

Genomtänkt designkoncept, vattenburen golvvärme, nyckellöst hus och garage i källaren med hiss hela vägen upp till lägenheten. Här bor du lyxigt och bekvämt och med Nacka forum tvärs över gatan, har du nära till all tänkbar service. Lägenheten har tre sovrum, två badrum och ljus, trevlig sällskapskel med kök och vardagsrum i öppen lösning. Balkong om ca 7 kvm i söderläge mot gården.

FAKTA

Antal rum:

4

Boarea:

85 KVM

Pris:

5 400 000 sek

Avgift:

4 618 sek/mån

Adress:

Nya Gatan 1

Upplåtelseform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Våning:

4

Andelstal:

0.9147%

Driftskostnad:

  • Uppskattad driftskostand: Varmvatten 711 kr/mån
  • Kabel-tv 169 kr/mån

INTERIÖR

Entré
- Rymlig entré med plats för två garderober och städskåp.

Kök och vardagsrum
- Ljus sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen lösning och två franska fönster i köksdelen. Ljust vitlaserat ekparkettgolv som går att få i holländskt mönster.
- Kök från HTH med bänkskiva i kalkstensfärgad stenkomposit och underlimmad disko i samma kulör som bänkskivan. Spishäll, integrerad diskmaskin och överskåp. Högskåp med ung och micro, integrerad kyl och frys. Alla köksmaskiner är från Siemens. 

Tre sovrum 
- Sovrum om ca 14 kvm med balkong mot gården och tre möjliga garderober.
- Sovrum i anslutning till entrén med fönster mot gatan.
- Sovrum med utgång till balkong mot gården. 

Två badrum
- Badrum med dusch bakom glasvägg. Här är även förberett för badkar. Handfat på komod och två inbyggda kombimaskiner med lucka och bänkskiva i samma utförande som köket. Det går att få separat tvättmaskin och torktumlare istället för kombimaskiner. 
-  Ett mindre badrum med dusch bakom glasvägg, handfat på komod och wc. 

 

FÖRENINGEN

Brf Stadsporten består av 140 bostadsrätter och ca 9 lokaler. Garage finns i källaren med drygt 100 platser och hissen går hela vägen ned. Alla lägenheter har förråd i källaren.

BYGGNAD

Stadsporten är belägen där Nackas villakvarter möter den nya kvartersstaden som nu växer fram i Nacka. Byggnaden täcker ett helt kvarter och består av 7 trapphus som omringar en gemensam och trivsam innergård. Huset ger ett ståtligt intryck och den putsade fasaden kommer vara upplyst. Det finns ett garage med ca 100 platser i källarplan. Byggstarten sker i mars 2020 och inflyttning kommer påbörjas Q4 2021. 

Mer info

arrow-down

INTRESSEANMÄLAN

VISNING

Vänligen kontakta mäklaren för mer information om visning.

Intresseanmälan

Tack för din Intresseanmälan!

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

KONTAKT

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

DELA