Lyxig 2:a med balkong om 7 kvm

arrow-down

Central Nacka

BESKRIVNING

Lyxig 2:a med balkong om 7 kvm, inflyttning i början av november 2021. Kök och vardagsrum i öppen lösning med utgång till en stor balkong med förmiddagssol. Kök från HTH med bänkskiva i kalkstensfärgad komposit och underlimmad diskho i samma material. Vitaliserat mattlackad ekparkett och vattenburen golvvärme. Sovrum med klädkammare om ca 3 kvm. Stort badrum med Bricmate Norrvange på golv och vägg. Inbyggd kombimaskin, takdusch och inga utanpåliggande rördragningar. Med Nacka Forum tvärs över gatan har du nära till all tänkbar service och goda kommunikationer. Juridisk person godkänns som köpare och föreningen har en generös policy gällande andrahandsuthyrning. Garage och förråd finns i källaren.

FAKTA

Antal rum:

2

Boarea:

56 KVM

Pris:

3 680 000 sek

Avgift:

3 054 sek/mån

Adress:

Nackabacken 12

Upplåtelseform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Andelstal:

0.6052%

Driftskostnad:

  • Uppskattad driftskostand: Varmvatten 470 kr/mån
  • Kabel-tv 165 kr/mån

FÖRENINGEN

Brf Stadsporten består av 139 bostadsrätter och ca 9 lokaler. Garage finns i källaren med drygt 90 platser och hissen går hela vägen ned. Förråd om ca 2 kvm finns i källaren. 

BYGGNAD

Stadsporten är belägen där Nackas villakvarter möter den nya kvartersstaden som nu växer fram i Nacka. Byggnaden täcker ett helt kvarter och består av 7 trapphus som omringar en gemensam och trivsam innergård. Huset ger ett ståtligt intryck och den putsade fasaden kommer vara upplyst. Det finns ett garage med ca 90 platser i källarplan. 

Mer info

arrow-down

INTRESSEANMÄLAN

VISNING

Inga visningar just nu.

Intresseanmälan

Tack för din Intresseanmälan!

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

KONTAKT

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

DELA