Egen uteplats om ca 9 kvm

arrow-down

Central Nacka

BESKRIVNING

Helt nybyggd lägenhet där du blir den första som flyttar in. Kök och vardagsrum i öppen lösning med utgång till terrass mot föreningens gemensamma gård. Sovrum med gott om plats för garderober och en klädkammare om ca 3 kvm. Badrum med Bricmate Norrvange på golv och vägg. Inbyggd kombimaskin, takdusch och inga utanpåliggande rördragningar. Med Nacka Forum tvärs över gatan har du nära till all tänkbar service och goda kommunikationer. Juridisk person godkänns som köpare och föreningen har en generös policy gällande andrahandsuthyrning. Garage och förråd finns i källaren. Inflyttning i början av november 2021.

FAKTA

Antal rum:

2

Boarea:

50 KVM

Pris:

3 210 000 sek

Avgift:

2 698 sek/mån

Adress:

Nya Gatan 9

Upplåtelseform:

Bostadsrätt - Lägenhet

Andelstal:

0.5346%

Driftskostnad:

  • Uppskattad driftskostnad: Varmvatten 415 kr/mån
  • Kabel-tv 165 kr/mån

FÖRENINGEN

Brf Stadsporten består av 139 bostadsrätter och 9 lokaler. Garage finns i källaren med drygt 90 platser och hissen går hela vägen ned. Förråd om ca 2 kvm finns i källaren. 

BYGGNAD

Stadsporten är belägen där Nackas villakvarter möter den nya kvartersstaden som nu växer fram i Nacka. Byggnaden täcker ett helt kvarter och består av 7 trapphus som omringar en gemensam och trivsam innergård. Huset ger ett ståtligt intryck och den putsade fasaden kommer vara upplyst. Det finns ett garage med ca 90 platser i källarplan. 

Mer info

arrow-down

INTRESSEANMÄLAN

VISNING

Inga visningar just nu.

Intresseanmälan

Tack för din Intresseanmälan!

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

KONTAKT

Helena Blomqvist

Reg. Fastighetsmäklare

072-880 80 76

helena@wilmafastighetsmakleri.se

DELA